Chiajna - 0729011468 | Valea Cascadelor - 0721893423 | Turnu Magurele - 0761569890 | Pantelimon - 0729559634
YAYA VIDEO
PALETARE YAYA
Paletar tencuiala decorativa structurata
Paletar tencuiala marmotata de soclu
DATE DE CONTACT
Tel.: 0729011468 - Ioana Nastase
E-Mail: yayacolor@gmail.com
YAYA LUCIU EFECT - Lac protector pentru vopsea lavabila

Ideal pentru camerele copiilor, impotriva scrisului pe pereti,incaperi cu umezeala (bai, bucatarii), holuri si spatii largi cu trafic intens, unde riscul murdariri este iminent, pereti exteriori, etc! Confera frumusete, protectie si calitate desavarsita peretilor INTERIORI si EXTERIORI! Lasa peretele sa "respire"! Nu se pateaza! Se spala foarte usor! Pune in evidenta gradul de alb sau de culoare al vopselei! Prelungeste durata de viata a vopselelor aplicate anterior! Se aplica la INTERIOR SI EXTERIOR!

Produs:
Beneficiind de cea mai noua inovatie in domeniu, Luciu Efect este un lac lucios, super lavabil, super protector si super rezistent, care se aplica peste vopseaua lavabila, alba sau colorata, cu performante unice: Este un produs pe baza de apa, ecologic, ultra-lavabil, permite peretilor sa respire. Protejeaza peretii la INTERIOR si EXTERIOR. Mareste protectia la UV, rezistent la intemperii, fungi, mucegai si insecte. Aplicarea lacului confera peretilor un aspect foarte placut si lucios, nu da voie sa se pateze, pune in evidenta albul sau culoarea vopselei, in cazul in care peretele este deja colorat. Este super rezistent la apa, la factorii de mediu, la creioanele colorate din camerele copiilor ( nu impotriva markerului permanent). Ideal pentru spatiile cu trafic intens, holurile caselor, hoteluri, restaurante, gradinite, scoli, etc. Super rezistent pe peretii exteriori ai caselor. Super rezistent si protector in bai si bucatarii, acolo unde poate exista mult abur. Nu se aplica pe suprafete elastice, lemn sau metal!

Compozitie:

Rasini speciale, solutii poliuretanice, dispersanti, antispumanti, in dispersie apoasa.

Mod preparare si de aplicare:

Fiind un produs în dispersie, se impune amestecarea (manuală sau mecanică) conţinutului găleţii, înainte de aplicare. Se recomandă, doar daca este cazul, aplicarea sa în două straturi. Se va evita lucrul în bătaia directă a soarelui. In funcţie de factori atmosferici, timpul de uscare al primului strat este de cca. 4 - 12 ore. Dupa uscarea primului strat se poate trece la aplicarea celui de-al doilea. Exploatarea se poate face la 24 de ore dupa aplicarea ultimului strat. Atentie, nu se dilueaza cu apa sau mai ales cu diluant! Se aplica, extrem de simplu: - pe spatii largi, prin roluire cu ajutorul unui trafalet normal, cu parul scurt. - sau prin pensulare pe suprafete mici si in spatiile inguste.

Pregatirea suprafetelor:
Suprafetele pe care se aplica lacul trebuie sa fie stabile, curate, rezistente, lipsite de praf sau grasimi. Inainte de aplicare se degrseaza peretele cu o laveta umeda, chiar si cu degresant, in functie de gradul si tipul de murdarire al peretelui! Este de preferat ca lacul sa se aplice pe suprafete proaspat vopsite, dar numai dupa 24 ore de la aplicarea vopselei! Nu se aplica peste var sau huma!

Consum specific:

Circa 12-14 m²/litru. Se recomandă probă la obiectiv pentru stabilirea unui consum exact. Consumul poate fi direct influenţat de către diverşi factori (modul de aplicare al produsului, modul de tratare al suportului, etc). Curăţarea uneltelor sau dispozitivelor folosite la aplicare se va realiza folosindu-se apă curată, imediat după întrebuinţare.

Caracteristici tehnice:
Conform agrement tehnic.

Important!
Temperatura minimă de aplicare a suportului şi a mediului înconjurător să fie +5°C. Valorile ridicate ale umidităţii relative a aerului prelungesc perioada de uscare. Suprafeţele proaspăt finisate "Luciu Efect" vor fi protejate de ploaie, până la uscarea completă. Pot să apară diferenţe calitative, ca urmare a punerii în operă necorespunzătoare, a proprietăţilor suportului, a influenţei factorilor microclimatici.

Depozitare:
În spaţii uscate, fără umiditate, ferită de acţiunea directă a razelor solare şi de îngheţ, la o temperatură cuprinsă între +5°C şi +30°C.

Fraze de securitate:
S2 – A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
S24/25 – A se evita contactul cu pielea şi ochii
S26 – În cazul contactului cu ochii, se spală imediat cu multă apă şi se consultă un specialist.
S29 – A nu se arunca la canalizare.
S62 – În caz de înghiţire, a nu se provoca vomă, a se consulta imediat un medic şi a i se arăta ambalajul sau eticheta.
S7/47 – Păstraţi ambalajul închis ermetic şi la o temperatură care să nu depăşească +30°C In afară de recomandările de mai sus este importantă respectarea normelor şi standardelor în vigoare. Caracteristicile garantate se bazează pe experienţa practică şi pe testele efectuate. Condiţiile specifice locaţiei şi aplicării pot varia faţă de cele prezentate aici, aşadar, utilizarea corectă şi reuşită a produselor noastre nu este în sfera noastră de responsabilitate.

Valabilitate:

24 luni de la data fabricaţiei, în ambalaj propriu, sigilat.